Ontwerp en bouw naar uw wens


Velen krijgen slechts een keer in hun leven de mogelijkheid een eigen woning te ontwerpen en te bouwen. Een droom wordt zo gerealiseerd. U kunt hier zelf bouwen of met de ruime ervaring van de deskundigen van Stijlwonen. Zodat u durft te dromen en wij garant staan voor een daadwerkelijke realisatie van uw woning met de hoogste kwaliteit. Uiteraard binnen uw financiŽle mogelijkheden.

Bekijk hier enkele van de fraaie Stijlwonen woningtypes die mogelijk zijn volgens het beeldkwaliteitsplan ter plekke van de gemeente Rucphen. Per woningtype bent u vrij uw eigen keuze te maken ten aanzien van de grootte en dimensies (m3), de indeling, eventuele opties en details en het niveau van de afwerking.

Maar u kunt ook een geheel eigen ontwerp maken, dat u zelf bouwt. Om u alvast een reŽel beeld van de kosten te geven, kunt u deze nieuwbouwcalculator gebruiken, die u een goed idee geeft van het totale kostenplaatje inclusief uw kavel van keuze.

Rabobank De Zuidelijke Baronie, als de financiŽle partner in dit plan, kent het project op haar duimpje en rekent u graag voor wat de meest voordelige netto maandlasten van een aantrekkelijke nieuwbouwinvestering in uw situatie zijn. U maakt gemakkelijk een afspraak via het inschrijfformulier.

Kwaliteitsmaterialen en garantie


Alle woningen gebouwd door Stijlwonen worden hoogwaardig afgewerkt. Geheel geÔsoleerd. HR++ beglazing. Duurzame hardhouten kozijnen. HR combiketel. De keuken en badkamer zitten in goede stelposten zodat u uw persoonlijke voorkeuren in exclusiviteit, indeling en kleurstelling zelf kunt invullen. Ook een casco-oplevering van de woning is mogelijk waarbij u geheel zelf de afwerking en inrichting van alle ruimtes verzorgt. Maar in alle gevallen compleet wonen mét GIW-garantie. Gemaakt om u thuis te voelen.

Bij Stijlwonen ziet u niet alleen impressies van de diverse woningtypen en het interieur. Ook kunt u de woning van uw keuze in vogelvlucht bekijken of op uw gemak eens naar binnen "lopen". Klik hier voor meer informatie. Wij wensen u nu al veel plezier bij het bezichtigen van uw nieuw te bouwen woning.

Naar 3D visualisaties


Ook als losse kavel te koop. U bouwt dan zelf!